Kyssinge Golf

 

dsc00419(1).jpg

Uthyrning 2017


HYRA AV GOLFKLUBBOR
Vi har ett antal golfset till uthyrning. De kostar 250:-/runda att hyra. Om du vill hyra klubbor gör du det genom att ringa till receptionen på den anläggning som du ska spela.

HYRA AV GOLFVAGNAR
På samtliga banor har vi golfvagnar för uthyrning. De kostar 30:-/dag och du betalar din hyra i receptionen i samband med att du checkar in. OBS! Är du GolfStar-medlem så ingår lån av vagn i samband med spel på alla dina anläggningar.

HYRA AV GOLFBILAR
Golfbil hyr du i mån av tillgång för 400kr/runda, med uppvisat sjukintyg för 300:-/runda. Du kan också köpa ett årskort som gäller på samtliga GolfStars anläggningar för 5.000:-. Med uppvisat sjukintyg kostar årskortet 4.000:-. För att säkerställa golfbil måste du boka den i god tid och det gör du genom att ringa till receptionen på den anläggning där du ska spela.

HYRA AV BAGSKÅP
400 SEK/år

Bokning / Kontakt

Tel: 0770-22 00 22 Tidsbokning online


- GolfStar-medlem kan boka 30 dagar i förväg och ha max tre tider bokade samtidigt
- Gäster kan boka sin golftid tre dagar i förväg


Följ oss gärna på Facebook - GolfStar Kyssinge


Telefonnummer och Öppet-tider Reception/Shop, Café och Restaurang

Kyssinges reception: 0770-22 00 90
Klubbhuset, kiosken och restaurangens öppettider april månad 08.00 - 17.00
Dock serverar vi ej varm mat på vardagar under april månad. Givetvis erbjuder vi matiga mackor, korv o annat smått o gott!

Av främst säkerhets-skäl kör vi numer kontantfritt i alla GolfStars* receptioner, restauranger och kiosker, d v s du kan bara betala med kort. 
* GolfStar driver ej restauranger och kiosker på: Bromma, Brollsta, Gripsholm, International, Kungsängen och Sundsta. Vi driver heller inte shoparna på: Brollsta, International och Kungsängen.

 

   

 
Banförhållanden

Golfvädret
Banstatus
Facebook
Sigtuna