Kyssinge Golf

 
 • Tjejkväll 17/5


  I onsdags välkomnade vi tjugofem glada tjejer till årets första tjejkväll på Kyssinge. Det blev en mycket lyckad kväll med mycket skratt där PGA-Pro:n Ingela Tisén föreläste om hur man kan förbättra sitt golfspel. Detta medförde stor inspiration till våra gäster som var överens om att det finns bitar att jobba på med sitt eget golfspel.

  Vi hade även representanter från Daily Sports på plats som visade upp årets kollektion och gav våra deltagare smakråd om vad som är trendigt på golfbanan i sommar.

  Sofie Holmgren från Smart Sisters var även här och berättade om sitt projekt med att förena kvinnliga golfare och skapa en mötesplats där det ska vara lättillgängligt att möta och hitta nya spelpartners. Detta ska ske både privat och inom företagsgolfen där event på golfbanan är ett perfekt tillfälle att möta nya kunder och ha en trevlig stund tillsammans.

  Nästa chans till deltagande är i augusti. Info om anmälan kommer via vår- och Golfstars hemsida.

  Publicerad 2017-05-23

Bokning / Kontakt

Tel: 0770-22 00 22 Tidsbokning online


- GolfStar-medlem kan boka 30 dagar i förväg och ha max tre tider bokade samtidigt
- Gäster kan boka sin golftid tre dagar i förväg


Följ oss gärna på Facebook - GolfStar Kyssinge


Telefonnummer och Öppet-tider Reception/Shop, Café och Restaurang

Kyssinges reception: 0770-22 00 90
Klubbhuset, kiosken och restaurangens öppettider april månad 08.00 - 17.00
Dock serverar vi ej varm mat på vardagar under april månad. Givetvis erbjuder vi matiga mackor, korv o annat smått o gott!

Av främst säkerhets-skäl kör vi numer kontantfritt i alla GolfStars* receptioner, restauranger och kiosker, d v s du kan bara betala med kort. 
* GolfStar driver ej restauranger och kiosker på: Bromma, Brollsta, Gripsholm, International, Kungsängen och Sundsta. Vi driver heller inte shoparna på: Brollsta, International och Kungsängen.

 

   

 
Banförhållanden

Golfvädret
Banstatus
Facebook
Sigtuna