Kyssinge Golf

 

Vårt mål är att erbjuda mer än traditionell företagsgolf. Efter att ha haft en företagsaktivitet på Kyssinge kommer du förstå vad vi menar.


kyss.foretg02(1).jpg

Tiden är en allt större bristvara vilket innebär att det är viktigt att göra det bästa av den tid man kan lägga på golf. Vi kommer inte att vara en "fabrik" för företagsgolf utan mer fokusera på kvalitet samt det lugn och stillhet som råder ute på vår bana. För er som känner att tiden är knapp men fortfarande vill uppleva Kyssinge erbjuder vi även 9-håls shotgunstart. Innebär att fler av era deltagare med knappt om tid har möjlighet att deltaga där ni avslutar med lunch eller middag.
Prata med oss i receptionen eller ring platsansvarig Linda Persson på tfn 0770-220005.

Bokning / Kontakt

Tel: 0770-22 00 22 Tidsbokning online


- GolfStar-medlem kan boka 30 dagar i förväg och ha max tre tider bokade samtidigt
- Gäster kan boka sin golftid tre dagar i förväg


Följ oss gärna på Facebook - GolfStar Kyssinge


Telefonnummer och Öppet-tider Reception/Shop, Café och Restaurang

Kyssinges reception: 0770-22 00 90
Klubbhuset, kiosken och restaurangens öppettider april månad 08.00 - 17.00
Dock serverar vi ej varm mat på vardagar under april månad. Givetvis erbjuder vi matiga mackor, korv o annat smått o gott!

Av främst säkerhets-skäl kör vi numer kontantfritt i alla GolfStars* receptioner, restauranger och kiosker, d v s du kan bara betala med kort. 
* GolfStar driver ej restauranger och kiosker på: Bromma, Brollsta, Gripsholm, International, Kungsängen och Sundsta. Vi driver heller inte shoparna på: Brollsta, International och Kungsängen.

 

   

 
Banförhållanden

Golfvädret
Banstatus
Facebook
Sigtuna