Kyssinge Golf

 

Driving range

Det måste vara roligt att träna golf. Lika roligt som att spela tycker vi, för det är först då som träningen ger resultat. Ett led i detta är att slippa stå och slå på nedslitna utslagsmattor. På vår range finner du både bra mattor samt 2000 kvm grästee. Nya bollar kommer inför 2017!

 
range_0076(1).jpg

Eftersom en stor del av golfträningen består i att slå på en golfboll har vi satsat på kvalitet även här. På vår range tvättas och torkas bollarna innan de faller ner i din bollhink, slut på blöta och grusiga bollar. Du kan naturligtvis nöta på din sving och dina raka slag.

RANGEPRISER & -BETALNING 2017
En hink med 36 bollar kostar 30 kr. Vill du köpa enstaka hinkar kan du direkt i bollmaskinen betala med ditt betalkort.

Vi erbjuder även mycket förmånliga rangekort med olika färg beroende på hur mycket de är förladdade med. De fungerar på alla GolfStars anläggningar:
- Vita kort köps för 350 kr och är förladdade med ett värde av 450 kr (22% rabatt)
- Gröna kort köps för 900 kr och är förladdade med ett värde av 1.350 kr (33% rabatt)
- Röda kort köps för 2.250 kr och är förladdade med ett värde av 4.500 kr (50% rabatt)


Närspelsområdet

Vår träningsanläggning ger dig bunkerslagen, olika sorters inspel, närspel, chip and run slag, 80 meters slag mm. Kort sagt förbättra alla de detaljer som avgör hur ditt spel kommer att fungera i verkligheten, ute på banan. Totalt har du tillgång till 14 olika träningsstationer som ger möjlighet att utnyttja fantasi och variation för att du ska kunna träna alla sorters slag, under alla typer av förhållanden.

kyss.medlem01(1).jpg

Bokning / Kontakt

Tel: 0770-22 00 22 Tidsbokning online


- GolfStar-medlem kan boka 30 dagar i förväg och ha max tre tider bokade samtidigt
- Gäster kan boka sin golftid tre dagar i förväg


Följ oss gärna på Facebook - GolfStar Kyssinge


Telefonnummer och Öppet-tider Reception/Shop, Café och Restaurang

Kyssinges reception: 0770-22 00 90
Klubbhuset, kiosken och restaurangens öppettider april månad 08.00 - 17.00
Dock serverar vi ej varm mat på vardagar under april månad. Givetvis erbjuder vi matiga mackor, korv o annat smått o gott!

Av främst säkerhets-skäl kör vi numer kontantfritt i alla GolfStars* receptioner, restauranger och kiosker, d v s du kan bara betala med kort. 
* GolfStar driver ej restauranger och kiosker på: Bromma, Brollsta, Gripsholm, International, Kungsängen och Sundsta. Vi driver heller inte shoparna på: Brollsta, International och Kungsängen.

 

   

 
Banförhållanden

Golfvädret
Banstatus
Facebook
Sigtuna