Kyssinge Golf

 
 • God fortsättning!

  Skrivet av Agneta Brättemark Nu börjar vi så smått trappa upp inför 2010... Insatserna på bloggen har minst sagt varit undermåliga den senaste tiden. Kanske mest beroende på att december är den månad vi som arbetar inom golfbranschen mest vilar ut - och faktiskt försöker avhålla oss från att jobba. Vi har en del semester att ta ut...

  Har idag avbrutit semestrandet för en dag. Väl ute på Kyssinge inser jag att det finns risk för att jag aldrig kommer härifrån. Ja, det var väl att ta i - men det första jag gjorde var att köra fast i snön. Skidspår upp och förbi klubbhuset, några entusiaster har varit här och försökt spåra. Ligger snön kvar efter helgerna får vi nog fundera på om vi inte ska ta hit någon som gör riktiga spår längs banan.

  Första träningspasset kommer vara på Golfpunkten vid Rosenkälla den 16 januari. Återkommer via mejl med mer info till våra medlemmar inom kort.

  Önskar alla ett gott nytt år! Men undvik alla smällare i morgon - jag har suttit hemma med en vettskrämd hund de senaste fem åren...

  0 kommentarer, publicerad 2009-12-30

Kommentarer

 • Inga kommentarer hittades. Var den första att kommentera!

Skriv kommentar

Kommentarsfunktionen har inaktiverats.

Senaste blogginläggenSkribenter

 • Per Liedstrand
  Per Liedstrand
  Informationschef

  HCP: 18
  Familj:
  Tankar om Golf:


Arkiv

Bokning / Kontakt

Tel: 0770-22 00 22 Tidsbokning online


- GolfStar-medlem kan boka 30 dagar i förväg och ha max tre tider bokade samtidigt
- Gäster kan boka sin golftid tre dagar i förväg


Följ oss gärna på Facebook - GolfStar Kyssinge


Telefonnummer och Öppet-tider Reception/Shop, Café och Restaurang

Kyssinges reception: 0770-22 00 90
Klubbhuset, kiosken och restaurangens öppettider april månad 08.00 - 17.00
Dock serverar vi ej varm mat på vardagar under april månad. Givetvis erbjuder vi matiga mackor, korv o annat smått o gott!

Av främst säkerhets-skäl kör vi numer kontantfritt i alla GolfStars* receptioner, restauranger och kiosker, d v s du kan bara betala med kort. 
* GolfStar driver ej restauranger och kiosker på: Bromma, Brollsta, Gripsholm, International, Kungsängen och Sundsta. Vi driver heller inte shoparna på: Brollsta, International och Kungsängen.

 

   

 
Banförhållanden

Golfvädret
Banstatus
Facebook
Sigtuna