Kyssinge Golf

 
 • Golfting.

  Skrivet av Agneta Brättemark Lördagen skall ägnas åt Stockholms Golfförbunds golfting. Det spritter kanske inte i benen i morgon bitti över att få gå dit - men jag hoppas som alltid att bli lite positivt överaskad. Och det händer då och då.

  Det är nu inte alltid så lätt att göra ett program som engagerar och motiverar de 65 klubbar som ingår i distriktet. Vi arbetar under väldigt olika förutsättingar och har säkert väsentligt skilda mål med våra verksamheter.

  Men det ska t ex bli spännande att lyssna på hur Troxhammars satsning på en 12-hålsbana har fungerat. Mycket väl om jag uppfattat saken rätt. Vi måste så klart lyssna mer till vad golfarna vill ha - istället för att försöka göra allt som vi alltid gjort. Det är nu inte helt enkelt med de regler och förordningar som finns inom golfsporten. Jag skulle själv gärna spela 12 hål på Kyssinge - och få räkna det som en full rond. Att själv få välja känns väsentligt när det gäller det mesta.


  0 kommentarer, publicerad 2009-11-20

Kommentarer

 • Inga kommentarer hittades. Var den första att kommentera!

Skriv kommentar

Kommentarsfunktionen har inaktiverats.

Senaste blogginläggenSkribenter

 • Per Liedstrand
  Per Liedstrand
  Informationschef

  HCP: 18
  Familj:
  Tankar om Golf:


Arkiv

Bokning / Kontakt

Tel: 0770-22 00 22 Tidsbokning online


- GolfStar-medlem kan boka 30 dagar i förväg och ha max tre tider bokade samtidigt
- Gäster kan boka sin golftid tre dagar i förväg


Följ oss gärna på Facebook - GolfStar Kyssinge


Telefonnummer och Öppet-tider Reception/Shop, Café och Restaurang

Kyssinges reception: 0770-22 00 90
Klubbhuset, kiosken och restaurangens öppettider april månad 08.00 - 17.00
Dock serverar vi ej varm mat på vardagar under april månad. Givetvis erbjuder vi matiga mackor, korv o annat smått o gott!

Av främst säkerhets-skäl kör vi numer kontantfritt i alla GolfStars* receptioner, restauranger och kiosker, d v s du kan bara betala med kort. 
* GolfStar driver ej restauranger och kiosker på: Bromma, Brollsta, Gripsholm, International, Kungsängen och Sundsta. Vi driver heller inte shoparna på: Brollsta, International och Kungsängen.

 

   

 
Banförhållanden

Golfvädret
Banstatus
Facebook
Sigtuna