Kyssinge Golf

 
 • God fortsättning!

  Skrivet av Agneta Brättemark Nu börjar vi så smått trappa upp inför 2010... Insatserna på bloggen har minst sagt varit undermåliga den senaste tiden. Kanske mest beroende på att december är den månad vi som arbetar inom golfbranschen mest vilar ut - och faktiskt försöker avhålla oss från att jobba. Vi har en del semester att ta ut...

  Har idag avbrutit semestrandet för en dag. Väl ute på Kyssinge inser jag att det finns risk för att jag aldrig kommer härifrån. Ja, det var väl att ta i - men det första jag gjorde var att köra fast i snön. Skidspår upp och förbi klubbhuset, några entusiaster har varit här och försökt spåra. Ligger snön kvar efter helgerna får vi nog fundera på om vi inte ska ta hit någon som gör riktiga spår längs banan.

  Första träningspasset kommer vara på Golfpunkten vid Rosenkälla den 16 januari. Återkommer via mejl med mer info till våra medlemmar inom kort.

  Önskar alla ett gott nytt år! Men undvik alla smällare i morgon - jag har suttit hemma med en vettskrämd hund de senaste fem åren...

  0 kommentarer, publicerad 2009-12-30
 • 8 grader minus!

  Skrivet av Agneta Brättemark Det är skönt och det är vackert.

  På fredag grillar vi korv på lunchen (kl 12). Alla är välkomna ut! Både för en pratstund och lite mat & dryck.

  0 kommentarer, publicerad 2009-12-02
 • Golfting.

  Skrivet av Agneta Brättemark Lördagen skall ägnas åt Stockholms Golfförbunds golfting. Det spritter kanske inte i benen i morgon bitti över att få gå dit - men jag hoppas som alltid att bli lite positivt överaskad. Och det händer då och då.

  Det är nu inte alltid så lätt att göra ett program som engagerar och motiverar de 65 klubbar som ingår i distriktet. Vi arbetar under väldigt olika förutsättingar och har säkert väsentligt skilda mål med våra verksamheter.

  Men det ska t ex bli spännande att lyssna på hur Troxhammars satsning på en 12-hålsbana har fungerat. Mycket väl om jag uppfattat saken rätt. Vi måste så klart lyssna mer till vad golfarna vill ha - istället för att försöka göra allt som vi alltid gjort. Det är nu inte helt enkelt med de regler och förordningar som finns inom golfsporten. Jag skulle själv gärna spela 12 hål på Kyssinge - och få räkna det som en full rond. Att själv få välja känns väsentligt när det gäller det mesta.


  0 kommentarer, publicerad 2009-11-20
 • Tack Irma!

  Skrivet av Agneta Brättemark För att du inviterade våra lagspelare till ditt hem i lördags. Vi kom till ett av Sollentunas sjystaste hem, god mat - men kanske lite snålt tilltaget på vinsidan, vilket undertecknad får ta på sig.

  Med hjälp av resten av gänget blev detta en väldigt trevlig kväll.

  0 kommentarer, publicerad 2009-11-16
 • Ordinarie i D22 går över till H35?

  Skrivet av Agneta Brättemark Ja, vi vet ännu inte hur de andra lagen i serien kommer ställa sig till att en kvinna (vill försöka hålla det lite diskret om vem än så länge) i D22-laget i lördags helt enkelt gick över för att spela med H35:orna.

  Just i lördagens uppgörelse mellan H45, D22 och H35 gjorde det verkligen ingen nytta. Vid kvällens slut stod D22-laget, blandat med både ordinarie spelare och avbytare, som segrarinnor. Man måste orka en hel runda för att segern ska vara hemma!

  Man kan också utrycka det som att H45 och H35 bara orkade spela 9 hål - medans att tjejerna var något mer uthålliga och orkade spel över 18 hål.

  0 kommentarer, publicerad 2009-11-16

Senaste blogginläggenSkribenter

 • Per Liedstrand
  Per Liedstrand
  Informationschef

  HCP: 18
  Familj:
  Tankar om Golf:


Arkiv

Bokning / Kontakt

Tel: 0770-22 00 22 Tidsbokning online


- GolfStar-medlem kan boka 30 dagar i förväg och ha max tre tider bokade samtidigt
- Gäster kan boka sin golftid tre dagar i förväg


Följ oss gärna på Facebook - GolfStar Kyssinge


Telefonnummer och Öppet-tider Reception/Shop, Café och Restaurang

Kyssinges reception: 0770-22 00 90
Klubbhuset, kiosken och restaurangens öppettider april månad 08.00 - 17.00
Dock serverar vi ej varm mat på vardagar under april månad. Givetvis erbjuder vi matiga mackor, korv o annat smått o gott!

Av främst säkerhets-skäl kör vi numer kontantfritt i alla GolfStars* receptioner, restauranger och kiosker, d v s du kan bara betala med kort. 
* GolfStar driver ej restauranger och kiosker på: Bromma, Brollsta, Gripsholm, International, Kungsängen och Sundsta. Vi driver heller inte shoparna på: Brollsta, International och Kungsängen.

 

   

 
Banförhållanden

Golfvädret
Banstatus
Facebook
Sigtuna